Bistro Baguette Pepperoni 125 g
Křupavá bageta s francouzským šarmem
Křupavá bageta s jemně pikantním salámem, s rajčaty, kousky papriky a brokolicí na rajčatové omáčce. Zapečené se sýrem eidam.
- Objevte naši řadu autentických bagetek Bistro, křupavých zvenčí a
měkkých uvnitř, s bohatou oblohou, inspirovanou francouzskou láskou k jídlu. - Rozmanitá obloha z pečlivě vybraných surovin zaručuje mimořádnou
chuť každé bagetky. - Rychlá a jednoduchá příprava.
- Vysoká kvalita bez přidaných zvýrazňovačů chuti.
- Bagetky Bistro zaženou malý i větší hlad, hodí se jako rychlá
alternativa dopolední či odpolední svačiny.
Složení
PŠENIČNÁ MOUKA, voda, 10 % rajčatový koncentrát, 9,7 % SÝR EIDAM, 6,9 % salám (vepřové maso, slanina, sůl, dextróza, koření, česnekový prášek, extrakty koření, stabilizátor (dusitan sodný), antioxidant (výtažky z rozmarýnu), kouř, 5,2 % pasírovaná rajčata, 4,8 % paprika, 4,0 % rajčatové kousky, řepkový olej, 1,6 % brokolice, sůl, pekařské droždí, modifikovaný škrob, cukr, emulgátor (mono-a diglyceridy mastných kyselin), česnek, oregano, pepř, dextróza, bazalka.
Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.
Energetické hodnoty | na 100 g |
Energie | 972 kJ / 232 kcal |
Tuky | 9,0 g |
Z toho mastné nasycené kyseliny | 3,0 g |
Sacharidy | 28,0 g |
Z toho cukry | 3,4 g |
Vláknina | 2,4 g |
Bílkoviny | 8,9 g |
Sůl | 1,2 g |
Název výrobku: | Bistro Baguette Pepperoni 125 g |
Hmotnost: | 250 g (2 x 125 g) |
Balení: | 2,5 kg = 10 x 250 g (2 kusy à 125g) |
Skladování: | při -18 °C |
Číslo výrobku: | 1-25-017300 |
EAN: | 4001724048268 |
Statistické číslo materiálu: | 19059080 |
Příprava podle typu přístroje
Pec s kamenným dnem předehřejte na 220 °C – horní ohřev a 190 °C – dolní ohřev.
Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct. Bagety v předehřáté peci s kamenným dnem pečeme po dobu 12 - 14 minut.
Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.
Pec s kamenným dnem předehřejte na 220 °C – horní ohřev a 190 °C – dolní ohřev.
Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct. Bagety v předehřáté peci s kamenným dnem pečeme po dobu 12 - 14 minut.
Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.
Pec s kamenným dnem předehřejte na 220 °C – horní ohřev a 190 °C – dolní ohřev.
Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct. Bagety v předehřáté peci s kamenným dnem pečeme po dobu 12 - 14 minut.
Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.
Troubu důkladně předehřejte na 220 - 220 °C.
Vyjměte bagety z obalů a dejte péct na mřížku (nejlépe na pečící papír) do střední části trouby.
Bagety v předehřáté troubě pečeme po dobu 13 – 15 minut.
Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.
Horkovzdušnou fritézu důkladně předehřejte na 160 °C.
Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct.
Bagety v předehřáté horkovzdušné fritéze pečeme po dobu 9 - 12 minut.
Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.
Konvektomat předehřejte na 180 °C.
Vyjměte bagety z obalů a dejte je na vhodný plech.
Bagety v konvektomatu pečeme po dobu 13 - 15 minut.
Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.