Bistro Baguette Cheese & Tomato 125 g

Bistro Baguette Cheese & Tomato 125 g

Křupavá bageta s francouzským šarmem

Křupavá bageta se třemi druhy sýru, bohatě obložená kousky rajčat a pasírovanými rajčaty. To vše na rajčatové omáčce s bazalkou a oreganem.

  • Objevte naši řadu autentických bagetek Bistro, křupavých zvenčí a
    měkkých uvnitř, s bohatou oblohou, inspirovanou francouzskou láskou k jídlu.
  • Rozmanitá obloha z pečlivě vybraných surovin zaručuje mimořádnou
    chuť každé bagetky.
  • Rychlá a jednoduchá příprava.
  • Vysoká kvalita bez přidaných zvýrazňovačů chuti.
  • Bagetky Bistro zaženou malý i větší hlad, hodí se jako rychlá
    alternativa dopolední či odpolední svačiny.

Složení

PŠENIČNÁ MOUKA, voda, 11 % rajčatový koncentrát, 11 % rajčatové kousky, 6,5 % pasírovaná rajčata, 4,4 % SÝR EIDAM, 4,0 % SÝR ČEDAR (MLÉKO, sůl, barvivo (karoteny)), řepkový olej, 3,7 % SÝR MOZZARELLA, sůl, petržel, pekařské droždí, modifikovaný škrob, cukr, emulgátor (mono-a diglyceridy mastných kyselin), česnek, oregano, bazalka, pepř, dextróza.

 

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.

 

Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

 

Energetické hodnoty na 100 g
Energie 915 kJ / 218 kcal
Tuky 7,7 g
Z toho mastné nasycené kyseliny 2,5 g
Sacharidy 28,0 g
Z toho cukry 3,4 g
Vláknina 2,3 g
Bílkoviny 8,3 g
Sůl 1,1 g
Název výrobku: Bistro Baguette Cheese & Tomato 125 g
Hmotnost: 250 g (2 x 125 g)
Balení: 2,5 kg = 10 x 250 g (2 kusy à 125g)
Skladování: při -18 °C
Číslo výrobku: 1-25-017300
EAN: 4001724048299
Statistické číslo materiálu: 19059080

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 220 °C – horní ohřev a 190 °C – dolní ohřev.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct. Bagety v předehřáté peci s kamenným dnem pečeme po dobu 12 - 14 minut.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Pec s kamenným dnem předehřejte na 220 °C – horní ohřev a 190 °C – dolní ohřev.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct. Bagety v předehřáté peci s kamenným dnem pečeme po dobu 12 - 14 minut.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Pec s kamenným dnem předehřejte na 220 °C – horní ohřev a 190 °C – dolní ohřev.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct. Bagety v předehřáté peci s kamenným dnem pečeme po dobu 12 - 14 minut.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Troubu důkladně předehřejte na 220 - 220 °C.

Vyjměte bagety z obalů a dejte péct na mřížku (nejlépe na pečící papír) do střední části trouby.

Bagety v předehřáté troubě pečeme po dobu 13 – 15 minut.

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Horkovzdušnou fritézu důkladně předehřejte na 160 °C.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct.

Bagety v předehřáté horkovzdušné fritéze pečeme po dobu 9 - 12 minut.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Konvektomat předehřejte na 180 °C.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je na vhodný plech.

Bagety v konvektomatu pečeme po dobu 13 - 15 minut.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.