Pizza Perfettissima Salame Piccante Calabrese 405 g
-
s antioxidačními prostředky
Detailní informace k piktogramům
S pikantním salámem calabrese.
Pizza Perfettissima Salame Piccante Calabrese je předpečená v kamenné peci a bohatě obložená kořeněnou rajčatovou omáčkou, pikantním salámem calabrese, červenými a zelenými papričkami, jemnou mozzarellou a směsí bylinek.
- Vyvinuta exkluzivně pro profesionální oblast
- 29 cm průměr
- Předpečená v kamenné peci – autentická chuť, jako v Itálii
- Jako domácí – nerovnoměrný, rustikální, kulatý tvar
- Snadná manipulace – bez lepení a kynutí
- Velmi dlouho fermentované těsto
- Příprava ˂7 minut
- Křupavý okraj
- Vybrané suroviny
Složení
PŠENIČNÁ MOUKA, 18 % pasírovaná rajčata, 13 % SÝR MOZZARELLA, 8,4 % salám Calabrese (vepřové maso, slanina, jedlá sůl, dextróza, koření, aroma, glukózový sirup, antioxidant (výtažky z rozmarýnu), stabilizátor (dusitan sodný), kouř), voda, 7,2 % nakládané kousky feferonek (feferonky, voda, vinný ocet, jedlá sůl, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), antioxidant (kyselina askorbová)), řepkový olej, jedlá sůl, pekařské droždí, cukr, olivový olej extra panenský, oregano, petržel, cibule, česnek, pepř černý, bazalka, koření, restovaná cibule, chilli extrakt.
Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.
Energetické hodnoty | na 100 g |
Energie | 1000 kJ / 238 kcal |
Tuky | 8,2 g |
Z toho mastné nasycené kyseliny | 3,4 g |
Sacharidy | 30,0 g |
Z toho cukry | 3,4 g |
Bílkoviny | 10,0 g |
Sůl | 1,4 g |
Název výrobku: | Pizza Perfettissima Piccante Calabrese 405 g, hluboce zmrazený polotovar |
Hmotnost (netto): | 2,430 kg |
Hmotnost (brutto): | 2,937 kg |
Balení: | 1 x 2,43 kg (6 kusů à 405 g) |
Skladování: | při -18 °C |
Paletizace: | 17 ktn/vrstva a 85 ktn/paleta |
Rozměr kartonu – délka (cm): | 30,9 |
Rozměr kartonu – šířka (cm): | 16,9 |
Rozměr kartonu – výška (cm): | 31,8 |
Celková doba trvanlivosti: | 12 měsíců |
Minimální zbývající doba trvanlivosti: | 3 měsíce |
Číslo výrobku: | 1-25-017800 |
EAN: | 4001724033585 |
Statistické číslo materiálu: | 19059080 |
Příprava podle typu přístroje
Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.
Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.
TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.
Pec s kamenným dnem předehřejte na 350 °C – horní ohřev a 320 °C – dolní ohřev.
Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 5:00 -6:00 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.
TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.
Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.
Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.
TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.
Konvektomat předehřejte na 250 °C a snižte otáčky ventilátoru na 50 %.
Vyjměte pizzy z obalů a dejte je na vhodný plech.
Pizzy v předehřátém konvektomatu dopékejte po dobu 5–6 minut při teplotě 230 °C.
Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.
Program pro optimální výsledek:
Krok 1 – Rychlost ventilátoru: 100 %, mikrovlny: 80 %, čas: 0,45 minut.
Krok 2 – Rychlost ventilátoru: 90 %, Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minuty.
Merrychef předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.
Program pro optimální výsledek:
Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 0 %
Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 100 %
AtollSpeed předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.
Program pro optimální výsledek:
Krok 1 – Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: zapnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 2:45 minuty.
Krok 2 - Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 0:25 minuty.
Krok 3 - Funkce ventilátor: vypnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: zapnuto, teplota 0 °C, čas: 0:20 minuty.
Troubu CiBO předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.