Perfektní pec k dokonalé pizze

 

Nejvyšší kvalita a jednoduchá obsluha. S těmito pecemi se Vaše pizza Perfettissima vždy podaří. .

  • Dvířka s velkým okénkem k vizuální kontrole
    bez ztráty tepla.

  • Osvětlená pečicí komora pro lepší
    pohled do pece.

  • Samostatná regulace horního a dolního ohřevu
    pro optimální výsledek pečení.

  • Korpus z lakovaného ocelového plechu
    a kvalitní čelo z ušlechtilé oceli.

Professionale uno - jednopatrová pec na pizzu

Model:
Professionale uno
Pracovní teplota:
50 – 320 °C
Elektrické připojení:
230 V / 1 N / 50 Hz
Přípojná hodnota:
1,6 kW
Vnější rozměry (Š×H×V):
615 x 500 x 280 mm
Vnitřní rozměry každé 410 x 360 x 90 mm pečicí komory (Š×H×V):
410 x 360 x 90 mm
Čistá hmotnost:
21 kg
Doba pečení:
4 - 5 minut
  • Obsluha: Obsluha je velmi nenáročná a zvládne ji opravdu každý uživatel.
  • vyrobeno v Itálii


Video návod na použití

Professionale uno - jednopatrová pec na pizzu

Model:
Professionale uno
Pracovní teplota:
0 – 350 °C
Elektrické připojení:
230 V / 1 N / 50 Hz
Přípojná hodnota:
2 kW
Vnější rozměry (Š×H×V):
580 x 580 x 270 mm
Vnitřní rozměry (Š×H×V):
410 x 410 x 110 mm
Čistá hmotnost:
17 kg
Doba pečení:
4 - 5 minut
  • Obsluha: Obsluha je velmi nenáročná a zvládne ji opravdu každý uživatel.
  • vyrobeno v Itálii


Video návod na použití

Professionale due - dvoupatrová pec na pizzu

Model:
Professionale due
Pracovní teplota:
50 – 320 °C
Elektrické připojení:
230 V / 1 N / 50 Hz
Přípojná hodnota:
3,2 kW
Vnější rozměry (Š×H×V):
615 x 500 x 430 mm
Vnitřní rozměry každé pečicí komory (Š×H×V):
410 x 360 x 90 mm
Čistá hmotnost:
32 kg
Doba pečení:
4 - 5 minut
  • Obsluha: Obsluha je velmi nenáročná a zvládne ji opravdu každý uživatel.
  • vyrobeno v Itálii


Video návod na použití

Professionale due - dvoupatrová pec na pizzu

Model:
Professionale due
Pracovní teplota:
0 – 350 °C
Elektrické připojení:
230 V / 1 N / 50 Hz
Přípojná hodnota:
3 kW
Vnější rozměry (Š×H×V):
580 x 580 x 450 mm
Vnitřní rozměry každé pečicí komory (Š×H×V):
410 x 410 x 110 mm
Čistá hmotnost:
25,5 kg
Doba pečení:
4 - 5 minut
  • Obsluha: Obsluha je velmi nenáročná a zvládne ji opravdu každý uživatel.
  • vyrobeno v Itálii


Video návod na použití

Optima – kompaktní verze profesionální pece na pizzu

Model:
Optima
Pracovní teplota:
300 °C
Elektrické připojení:
220 - 240 V
Přípojná hodnota:
1,2 kW
Vnější rozměry (Š×H×V):
400 x 340 x 230 mm
Vnitřní rozměry pečicí komory (Š×H×V):
ø 31 cm
Čistá hmotnost:
5,9 kg
Doba pečení:
6 - 8 minut
  • Obsluha: Obsluha je velmi nenáročná a zvládne ji opravdu každý uživatel.
  • vyrobeno v Itálii


Video návod na použití

  • Exkluzivní nabídka

    jen pro zákazníky Dr. Oetker Professional

  • Jednoduché a rychlé zpracování

    prostřednictvím našeho partnera

  • Poskytnutí záruky:

    Oprava v servisním středisku do 48 hodin