Pizza Calabrese se zakysanou smetanou
Suroviny
Před pečením
- 1x
-
Pizza Perfettissima Piccante Calabrese
- 30 g
- Cibule, červená, jemně nakrájená
- 5 g
- Česnek, jemně nakrájený
- 5 ml
- Olivový olej
Po upečení
- 25 ml
- Kyselá smetana
- 3 ml
- Limetková šťáva
- 0,5 g
- Mořská sůl
- 0,2 g
- Limetková kůra
- 3 g
- Koriandr, jemně nasekaný
- 1 g
- Pepř, mletý
Příprava
- Na zmrzlou pizzu rozložíme na tenké plátky nakrájenou červenou cibuli a potřeme ji česnekem rozmixovaným v olivovém oleji.
- Pizzu upečeme podle návodu.
- Ze zakysané smetany, limetkové šťávy, mořské soli a limetkové kůry připravíme dip. Upečenou pizzu ozdobíme připraveným dipem ze zakysané smetany, nasekaným koriandrem, dochutíme čerstvě mletým pepřem a podáváme.
Ilustrační obrázek. Změny vyhrazeny.