Pizza Mexico
Suroviny
Před pečením
- 1x
-
Pizza Perfettissima Margherita
- 70 g
- Sýr cheddar, strouhaný
- 30 g
- Papričky jalapeño, nakrájené na plátky
Po upečení
- 25 ml
- Zakysaná smetana
- 3 ml
- Limetková šťáva
- 0,5 g
- Mořská sůl
- 0,2 g
- Limetková kůra
- 25 g
- Cherry rajčata, nakrájená na plátky
- 3 g
- Koriandr, jemně nasekaný
Příprava
- Na zmrzlou pizzu rozložíme nastrouhaný sýr cheddar a na plátky nakrájené papričky jalapeňos.
- Pizzu pečeme podle návodu.
- Ze zakysané smetany, limetkové kůry, šťávy a mořské soli připravíme dip. Upečenou pizzu posypeme jemně nakrájenou petrželovou natí, ozdobíme dipem, nakrájenými cherry rajčaty, nasekaným koriandrem a podáváme.
Ilustrační obrázek. Změny vyhrazeny.