Pizza Perfettissima Spinaci e zucca 445 g

Pizza Perfettissima Spinaci e zucca 445 g

S grilovanou máslovou dýni a špenátem

Pizza Perfettissima Spinaci e zucca je předpečená v kamenné peci a bohatě obložená kořeněnou rajčatovou omáčkou, grilovanou máslovou dýni, špenátem, oblohou na bázi kokosového oleje a směsí bylinek. Vhodná i pro vegany.

  • Vyvinuta exkluzivně pro profesionální oblast
  • 29 cm průměr
  • Předpečená v kamenné peci – autentická chuť, jako v Itálii
  • Jako domácí – nerovnoměrný, rustikální, kulatý tvar
  • Snadná manipulace – bez lepení a kynutí
  • Velmi dlouho fermentované těsto
  • Příprava ˂7 minut
  • Křupavý okraj
  • Vybrané suroviny

Složení

PŠENIČNÁ MOUKA, 15 % pasírovaná rajčata, 9,0 % špenát, 8,7 % obloha na pizzu na bázi  kokosového oleje (voda, modifikovaný škrob, kokosový olej, mořská sůl, barvivo (karoten), antioxidant (kyselina askorbová)), 7,7 % grilovaná dýně, voda, 5,1 % sušené, marinované kousky rajčat (sušená rajčata, slunečnicový olej, sůl, česnek, byliny, regulátor kyselosti (kyselina citronová)), 3,5 % fermentovaný přípravek na bázi řepkového oleje a ovsa (voda, řepkový olej, OVESNÉ VLOČKY, modifikovaný škrob, dextróza, hrachová bílkovina, inulin, sůl, zahušťovadlo (karubin, pektin), regulátor kyselosti (kyselina citronová), 1,4% rajčatový koncentrát, řepkový olej, sůl, pekařské droždí, extra panenský olivový olej, cukr, česnek, pepř, oregano, bazalka, cibule, chilli prášek, smažená cibule.*

 

Může obsahovat stopy SÓJOVÝCH BOBŮ a HOŘČICE.

 

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.

 

Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

 

Energetické hodnoty na 100 g
Energie 819 kJ / 195 kcal
Tuky 5,3 g
Z toho mastné nasycené kyseliny 2,2 g
Sacharidy 31,0 g
Z toho cukry 3,4 g
Bílkoviny 4,5 g
Sůl 1,0 g
Název výrobku: Pizza Perfettissima Spinaci e zucca 445 g, hluboce zmrazený polotovar
Hmotnost (netto): 2,400 kg
Hmotnost (brutto): 2,720 kg
Balení: 1 x 2,67 kg  (5 kusů à 445 g)
Skladování: při -18 °C
Paletizace: 17 ktn/vrstva a 85 ktn/paleta
Rozměr kartonu – délka (cm): 30,9
Rozměr kartonu – šířka (cm): 16,9
Rozměr kartonu – výška (cm): 31,8
Celková doba trvanlivosti: 12 měsíců
Minimální zbývající doba trvanlivosti: 3 měsíce
Číslo výrobku: 1-25-018500
EAN: 4001724045434
Statistické číslo materiálu: 19059080

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Pec s kamenným dnem předehřejte na 350 °C – horní ohřev a 320 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 5:00 -6:00 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Konvektomat předehřejte na 250 °C a snižte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyjměte pizzy z obalů a dejte je na vhodný plech.

Pizzy v předehřátém konvektomatu dopékejte po dobu 5–6 minut při teplotě 230 °C.

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.

Program pro optimální výsledek: 

Krok 1 – Rychlost ventilátoru: 100 %, mikrovlny: 80 %, čas: 0,45 minut.

Krok 2 – Rychlost ventilátoru: 90 %,  Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minuty.

Merrychef předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: zapnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 2:45 minuty.

Krok 2 - Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 0:25 minuty.

Krok 3 - Funkce ventilátor: vypnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: zapnuto, teplota 0 °C, čas: 0:20 minuty.

Troubu CiBO předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.