Pizza Perfettissima Spinaci e zucca 445 g
S grilovanou máslovou dýni a špenátem
Pizza Perfettissima Spinaci e zucca je předpečená v kamenné peci a bohatě obložená kořeněnou rajčatovou omáčkou, grilovanou máslovou dýni, špenátem, oblohou na bázi kokosového oleje a směsí bylinek. Vhodná i pro vegany.
- Vyvinuta exkluzivně pro profesionální oblast
- 29 cm průměr
- Předpečená v kamenné peci – autentická chuť, jako v Itálii
- Jako domácí – nerovnoměrný, rustikální, kulatý tvar
- Snadná manipulace – bez lepení a kynutí
- Velmi dlouho fermentované těsto
- Příprava ˂7 minut
- Křupavý okraj
- Vybrané suroviny
Složení
PŠENIČNÁ MOUKA, 15 % pasírovaná rajčata, 9,0 % špenát, 8,7 % obloha na pizzu na bázi kokosového oleje (voda, modifikovaný škrob, kokosový olej, mořská sůl, barvivo (karoten), antioxidant (kyselina askorbová)), 7,7 % grilovaná dýně, voda, 5,1 % sušené, marinované kousky rajčat (sušená rajčata, slunečnicový olej, sůl, česnek, byliny, regulátor kyselosti (kyselina citronová)), 3,5 % fermentovaný přípravek na bázi řepkového oleje a ovsa (voda, řepkový olej, OVESNÉ VLOČKY, modifikovaný škrob, dextróza, hrachová bílkovina, inulin, sůl, zahušťovadlo (karubin, pektin), regulátor kyselosti (kyselina citronová), 1,4% rajčatový koncentrát, řepkový olej, sůl, pekařské droždí, extra panenský olivový olej, cukr, česnek, pepř, oregano, bazalka, cibule, chilli prášek, smažená cibule.*
Může obsahovat stopy SÓJOVÝCH BOBŮ a HOŘČICE.
Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.
Energetické hodnoty | na 100 g |
Energie | 819 kJ / 195 kcal |
Tuky | 5,3 g |
Z toho mastné nasycené kyseliny | 2,2 g |
Sacharidy | 31,0 g |
Z toho cukry | 3,4 g |
Bílkoviny | 4,5 g |
Sůl | 1,0 g |
Název výrobku: | Pizza Perfettissima Spinaci e zucca 445 g, hluboce zmrazený polotovar |
Hmotnost (netto): | 2,400 kg |
Hmotnost (brutto): | 2,720 kg |
Balení: | 1 x 2,67 kg (5 kusů à 445 g) |
Skladování: | při -18 °C |
Paletizace: | 17 ktn/vrstva a 85 ktn/paleta |
Rozměr kartonu – délka (cm): | 30,9 |
Rozměr kartonu – šířka (cm): | 16,9 |
Rozměr kartonu – výška (cm): | 31,8 |
Celková doba trvanlivosti: | 12 měsíců |
Minimální zbývající doba trvanlivosti: | 3 měsíce |
Číslo výrobku: | 1-25-018500 |
EAN: | 4001724045434 |
Statistické číslo materiálu: | 19059080 |
Příprava podle typu přístroje
Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.
Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.
TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.
Pec s kamenným dnem předehřejte na 350 °C – horní ohřev a 320 °C – dolní ohřev.
Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 5:00 -6:00 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.
TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.
Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.
Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.
TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.
Konvektomat předehřejte na 250 °C a snižte otáčky ventilátoru na 50 %.
Vyjměte pizzy z obalů a dejte je na vhodný plech.
Pizzy v předehřátém konvektomatu dopékejte po dobu 5–6 minut při teplotě 230 °C.
Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.
Program pro optimální výsledek:
Krok 1 – Rychlost ventilátoru: 100 %, mikrovlny: 80 %, čas: 0,45 minut.
Krok 2 – Rychlost ventilátoru: 90 %, Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minuty.
Merrychef předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.
Program pro optimální výsledek:
Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 0 %
Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 100 %
AtollSpeed předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.
Program pro optimální výsledek:
Krok 1 – Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: zapnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 2:45 minuty.
Krok 2 - Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 0:25 minuty.
Krok 3 - Funkce ventilátor: vypnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: zapnuto, teplota 0 °C, čas: 0:20 minuty.
Troubu CiBO předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.