La PINSA! Base Bianca 300 g

La PINSA! Base Bianca 300 g

S pikantní Crème-Fraîche omáčkou

La PINSA! Base Bianca je předpečená v  kamenné peci a bohatě obložena kořeněnou omáčkou Crème-Fraîche.

  • Vyvinuta exkluzivně pro profesionální oblast
  • Velikost 29 x 28 cm
  • Předpečená v kamenné peci – autentická chuť, jako v Itálii
  • Těsto ze třech druhů mouky – pšeničná mouka, rýžová mouka, špaldová mouka a optimálně vyzrálé kynuté těsto
  • Jako domácí – nerovnoměrný, rustikální, kulatý tvar
  • Optimálně vyzrálé těsto – jemné pórovité těsto a intenzivní chuťový zážitek Velmi dlouho fermentované těsto
  • Příprava 6–8 minut
  • Křupavý okraj
  • Vybrané suroviny

Složení

46 % PŠENIČNÁ MOUKA, voda, 16 % ZAKYSANÁ SMETANA (CRÈME FRAÎCHE), 2,4 % rýžová mouka, 2,4 % ŠPALDOVÁ MOUKA, extra panenský olivový olej, sůl, PŠENIČNÁ SLADOVÁ MOUKA, droždí, česnek, modifikovaný škrob, dextróza, pepř, muškátový oříšek, kajenský pepř, kouřové aroma.* Může obsahovat stopy SÓJOVÝCH BOBŮ a HOŘČICE.

 

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.

 

Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

 

Energetické hodnoty na 100 g
Energie 1071 kJ / 254 kcal
Tuky 7,8 g
Z toho mastné nasycené kyseliny 3,7 g
Sacharidy 39,0 g
Z toho cukry 3,6 g
Bílkoviny 6,1 g
Sůl 1,0 g
Název výrobku: La PINSA! Base Bianca 300 g, hluboce zmrazený polotovar
Hmotnost (netto): 2,280 kg
Hmotnost (brutto): 2,610 kg
Balení: 1 x 2,10 kg (7 kusů à 300 g)
Skladování: při -18 °C
Paletizace: 12 ktn/vrstva a 84 ktn/paleta
Rozměr kartonu – délka (cm): 33,0
Rozměr kartonu – šířka (cm): 22,5
Rozměr kartonu – výška (cm): 21,5
Celková doba trvanlivosti: 12 měsíců
Minimální zbývající doba trvanlivosti: 3 měsíce
Číslo výrobku: 1-25-012100
EAN: 4001724044659
Statistické číslo materiálu: 19059080

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 260 °C – horní ohřev a 260 °C – dolní ohřev.

Vyjměte La PINSU! z obalu a odstraňte fólii. La PINSU! v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 6 - 8 minut.

 

TIP: Příležitostným pootočením při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.

Konvektomat předehřejte na 200 °C a snižte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyjměte La PINSU! z obalu a dejte ji na vhodný plech.

La PINSU! v předehřátém konvektomatu dopékejte po dobu 6 - 9 minut.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.