La PINSA! Base Bianca 300 g
S pikantní Crème-Fraîche omáčkou
La PINSA! Base Bianca je předpečená v kamenné peci a bohatě obložena kořeněnou omáčkou Crème-Fraîche.
- Vyvinuta exkluzivně pro profesionální oblast
- Velikost 29 x 28 cm
- Předpečená v kamenné peci – autentická chuť, jako v Itálii
- Těsto ze třech druhů mouky – pšeničná mouka, rýžová mouka, špaldová mouka a optimálně vyzrálé kynuté těsto
- Jako domácí – nerovnoměrný, rustikální, kulatý tvar
- Optimálně vyzrálé těsto – jemné pórovité těsto a intenzivní chuťový zážitek Velmi dlouho fermentované těsto
- Příprava 6–8 minut
- Křupavý okraj
- Vybrané suroviny
Složení
46 % PŠENIČNÁ MOUKA, voda, 16 % ZAKYSANÁ SMETANA (CRÈME FRAÎCHE), 2,4 % rýžová mouka, 2,4 % ŠPALDOVÁ MOUKA, extra panenský olivový olej, sůl, PŠENIČNÁ SLADOVÁ MOUKA, droždí, česnek, modifikovaný škrob, dextróza, pepř, muškátový oříšek, kajenský pepř, kouřové aroma.* Může obsahovat stopy SÓJOVÝCH BOBŮ a HOŘČICE.
Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.
Energetické hodnoty | na 100 g |
Energie | 1071 kJ / 254 kcal |
Tuky | 7,8 g |
Z toho mastné nasycené kyseliny | 3,7 g |
Sacharidy | 39,0 g |
Z toho cukry | 3,6 g |
Bílkoviny | 6,1 g |
Sůl | 1,0 g |
Název výrobku: | La PINSA! Base Bianca 300 g, hluboce zmrazený polotovar |
Hmotnost (netto): | 2,280 kg |
Hmotnost (brutto): | 2,610 kg |
Balení: | 1 x 2,10 kg (7 kusů à 300 g) |
Skladování: | při -18 °C |
Paletizace: | 12 ktn/vrstva a 84 ktn/paleta |
Rozměr kartonu – délka (cm): | 33,0 |
Rozměr kartonu – šířka (cm): | 22,5 |
Rozměr kartonu – výška (cm): | 21,5 |
Celková doba trvanlivosti: | 12 měsíců |
Minimální zbývající doba trvanlivosti: | 3 měsíce |
Číslo výrobku: | 1-25-012100 |
EAN: | 4001724044659 |
Statistické číslo materiálu: | 19059080 |
Příprava podle typu přístroje
Pec s kamenným dnem předehřejte na 260 °C – horní ohřev a 260 °C – dolní ohřev.
Vyjměte La PINSU! z obalu a odstraňte fólii. La PINSU! v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 6 - 8 minut.
TIP: Příležitostným pootočením při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.
Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.
Konvektomat předehřejte na 200 °C a snižte otáčky ventilátoru na 50 %.
Vyjměte La PINSU! z obalu a dejte ji na vhodný plech.
La PINSU! v předehřátém konvektomatu dopékejte po dobu 6 - 9 minut.
Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.