La PINSA! Salame di Finocchietto 400 g
-
s antioxidačními prostředky
Detailní informace k piktogramům
S rajčatovou omáčkou z italských rajčat, pestem z rukoly a lahodným sýrem provolone
La PINSA! Salame di Finocchietto je předpečená v kamenné peci a bohatě obložená kořeněnou rajčatovou omáčkou z italských rajčat, jemným fenyklovým salámem, pestem z rukoly a lahodným sýrem provolone z Itálie.
- Vyvinuta exkluzivně pro profesionální oblast
- Velikost 29 x 28 cm
- Předpečená v kamenné peci – autentická chuť, jako v Itálii
- Těsto ze třech druhů mouky – pšeničná mouka, rýžová mouka, špaldová mouka a optimálně vyzrálé kynuté těsto
- Jako domácí – nerovnoměrný, rustikální, kulatý tvar
- Optimálně vyzrálé těsto – jemné pórovité těsto a intenzivní chuťový zážitek Velmi dlouho fermentované těsto
- Příprava 6–8 minut
- Křupavý okraj
- Vybrané suroviny
Složení
35 % PŠENIČNÁ MOUKA, voda, 13 % pasírovaná rajčata, 9,5 % SÝR PROVOLONE, 8,1 % fenyklový salám (vepřové maso, slanina, sůl, dextróza, koření, extrakty koření, antioxidant (výtažky z rozmarýnu), stabilizátor (dusitan sodný), kouř), 5,0% rajčatový koncentrát, 3,5 % sušené marinované kousky rajčat (sušená rajčata, slunečnicový olej, sůl, bylinky, česnek, kyselina (kyselina citronová)), 1,8% rýžová mouka, 1,8 % ŠPALDOVÁ MOUKA, extra panenský olivový olej, rukola, sůl, ZAKYSANÁ SMETANA, PŠENIČNÁ SLADOVÁ MOUKA, česnek, droždí, cukr, koření, modifikovaný škrob, bazalka, oregano, tymián, dextróza.* Může obsahovat stopy SÓJOVÝCH BOBŮ a HOŘČICE.
Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.
Energetické hodnoty | na 100 g |
Energie | 981 kJ / 233 kcal |
Tuky | 8,2 g |
Z toho mastné nasycené kyseliny | 3,4 g |
Sacharidy | 30,0 g |
Z toho cukry | 3,5 g |
Bílkoviny | 8,7 g |
Sůl | 1,3 g |
Název výrobku: | La PINSA! Salame di Finocchietto 400 g, hluboce zmrazený polotovar |
Hmotnost (netto): | 2,640 kg |
Hmotnost (brutto): | 2,970 kg |
Balení: | 1 x 2,40 kg (6 kusů à 400 g) |
Skladování: | při -18 °C |
Paletizace: | 17 ktn/vrstva a 85 ktn/paleta |
Rozměr kartonu – délka (cm): | 33,0 |
Rozměr kartonu – šířka (cm): | 22,5 |
Rozměr kartonu – výška (cm): | 21,5 |
Celková doba trvanlivosti: | 12 měsíců |
Minimální zbývající doba trvanlivosti: | 3 měsíce |
Číslo výrobku: | 1-25-012300 |
EAN: | 4001724044697 |
Statistické číslo materiálu: | 19059080 |
Příprava podle typu přístroje
Pec s kamenným dnem předehřejte na 260 °C – horní ohřev a 260 °C – dolní ohřev.
Vyjměte La PINSU! z obalu a odstraňte fólii. La PINSU! v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 6 - 8 minut.
TIP: Příležitostným pootočením při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.
Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.
Konvektomat předehřejte na 200 °C a snižte otáčky ventilátoru na 50 %.
Vyjměte La PINSU! z obalu a dejte ji na vhodný plech.
La PINSU! v předehřátém konvektomatu dopékejte po dobu 6 - 9 minut.
Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.